Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Очаквам Джо Байдън да посети Украйна


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи в изявление за CNN в неделя, че чака президентът на Съединени американски щати Джо Байдън персонално да посети Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4330
,,Смятам, че ще го направи. Решението е негово, несъмнено, и зависи от обстановката. Но Байдън е президентът на Съединените щати и би трябвало да дойде``, отговори Зеленски на въпрос дали би се радвал на посещаване на Байдън в Украйна.

От Белия дом към този момент обясниха преди няколко дни, че няма проекти Байдън да посети страната, като вместо това хора от неговия екип ще посетят Киев.

Дотук Украйна бе посетена от редица интернационалните водачи, в това число от ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и външия министър на Европейски Съюз Джозеп Борел. Среща с президента Зеленски организираха още и държавните глави на Полша, Естония, Латвия и Литва, с цел да окажат поддръжка за украинската страна в спора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР